Nieuws

Villa binnen de ring in verkoop

Hoe bereik je op een kleiner kaveloppervlak toch een gevoel van ruimtelijkheid? Ons antwoord is een slimme doorsnede waarmee de woonkamer en masterbedroom extra hoogte kregen. Het zadeldak en de levendige baksteenkleuren geven het huis geborgenheid.

Onze nieuwste villa in het Entreegebied in Amsterdam Noord is bijna opgeleverd. We laten je hem op de NVM Open Huizen Dag deze zaterdag graag van binnen zien. Benieuwd naar deze eigen projectontwikkeling van ons? Lees meer >>

Meer nieuws

30.03.2019

Bouw trafohuis brengt stroomversnelling voor project De Os in Centrum Nieuw West

Met de bouw van een 1000 kiloVolt-Ampere transformatorstation is onlangs de realisatie van het project De Os in Amsterdam een eerste stap verder gekomen. De trafo zal straks opgenomen worden in het Stadskantoor dat >>