Nieuws

Villa IJsselmeerstraat bijna opgeleverd

Onze nieuwste villa in het Entreegebied in Amsterdam Noord is bijna opgeleverd! We laten je hem op de NVM Open Huizen Dag deze zaterdag graag van binnen zien. Hoe bereik je op een kleiner kaveloppervlak toch een gevoel van ruimtelijkheid?

Ons antwoord is een slimme doorsnede waarmee de woonkamer en masterbedroom extra hoogte kregen. Het zadeldak en de levendige baksteenkleuren geven het huis geborgenheid.  Benieuwd naar meer over deze eigen projectontwikkeling van ons? Meer over dit project >>

Meer nieuws

11.09.2020

I’m coming (h)out

In mijn recente artikel in MENSENMAKEN de STAD lees je hoe mijn tienerdochter me een zoete klimaat-wake-up-call gaf. Hoogste tijd om bij volgende woningbouw- projecten de Co2 footprint flink te verminderen en geborgenheid voortaan >>
30.03.2019

Bouw trafohuis brengt stroomversnelling voor project De Os in Centrum Nieuw West

Met de bouw van een 1000 kiloVolt-Ampere transformatorstation is onlangs de realisatie van het project De Os in Amsterdam een eerste stap verder gekomen. De trafo zal straks opgenomen worden in het Stadskantoor dat >>

Nieuws

Bouw trafohuis brengt stroomversnelling voor project De Os

Met de bouw van een 1000 kiloVolt-Ampere transformatorstation is onlangs de realisatie van het project De Os in Amsterdam een eerste stap verder gekomen. De trafo zal straks opgenomen worden in het Stadskantoor dat weer deel uitmaakt van een levendig stedelijk bouwblok. Rondom 54 te behouden seniorenwoningen zijn het Stadskantoor en Stadsloket van Osdorp, winkels, horeca en een drietal woongebouwen samengesmeed tot een nieuwe eenheid.

De 95 nieuwe woningen kijken grotendeels uit op een daktuin en groene hof. Het project draagt daarmee bij aan de enorme transformatie die Osdorp op initiatief van MRP Development, Woonzorg Nederland en IC Netherlands hier ondergaat. De uitvoering van de resterende bouwdelen is vanaf medio 2019 gepland.

Uitgelichte nieuwsitems